TIPS

I Adventure Log är det tänkt att ni kan stoppa in egna inlägg utifrån er karaktärs perspektiv. Det blir ju skit festligt om alla kan tänka sig att göra sådant. Har man ingen lust med det kan man lämna en kommentar i alla fall och skriva hur man tyckte spelomgången var. Bra eller Anus lixom.

För att skriva ett inlägg är det bara att klicka på Create New Post. I titeln är det då rätt smart att skriva exempelvis Falks tankar eller liknande.

När ett inlägg skrivs så kan man använda sig av en massa fräcka kommandos och prylar. Skriver ni [[: (ett namn)]] så bildas det automatiskt en länk till just det namnet. Skriver man bern med små bokstäver efter [[: och sedan avslutar med ]] fixas det till och blir ljusblått. Hur nice som helst. Alternativ två så klickar man på den där lilla bruna boxen med en snubbe i. Titta ovan texten här längst upp till höger. Där finns 4 saker. En med en mapp och en snubbe och tre till. Klicka på mappen med snubben så kommer det upp en massa karaktärer. Exempelvis Oben

Följer man Oben länken kan man fylla i saker där och det är ju också hur bra som helst. Alla kan alltså lägga in saker som är bra att veta om just Oben.

Använder man kommandet [[]] med en text emellan dom där bräcketsarna blir det en länk till annat så som exempelvis Svarta Tornet. Även där kan ni redigera och fixa så som ni vill.

Det bästa är om ni då skriver nått så som:

Svarta Tornet är en mörk plats med många farligheter.
//Grim

Då vet vi lite hur Grim ser på Tornet och det blir ju en trevlig upplevelse mellan spelomgångarna. Vi kan om vi vill göra den här sidan jävligt organisk och växande. Det vore kul tycker då jag, men som det känns måste jag få hjälp och engagemang från er andra också.

Har nu även hittat den där Add Tags där man kan skriva i exempelvis Svarta Tornet. Då kan man sedan lätt hitta allt som har en anknytning till Svart Tornet. Magnifikt!

Klicka på Steg 1

TIPS

Gondorien wempa23