Gondorien

Brödraskapets fall

Juni 9

Bern och Argos knyter en skör deal med Darado Logan, Kungasönen och Tvillingstadens väktare. De erkänner en mängd brott, men lägger över skulden på “ledaren” och hjärnan, kallade Adeptern och hans vapendragare Jerras.

Kejserliga Spiran planlägger den övriga gruppen som består av ett maxat antal personer. Vi snackar om nära på ett tjog inblandade i denna aktion mot Ul-Gurgay.

Grim, Jerras, Barrón, Falk, Awrado och Pönza kommer alla delta på något vis. Falks syster, Elina är den som skall “offras” men så länge den nakne marodören Pönza håller i dolken lär det inte ske.

Väntan. Ja en lång väntan på fullmånen.

Juni 30

Fullmåne! Inte än men snart. Först beger sig gruppen iväg på ett mission förärat Jerras. Nu pratar vi blodshämnd och huvuden skall rulla.

Danton III, kallad Danton Maranth Baguett är en viktig kugge i Skugglöparnas led. Med hjälp av ett speciellt mynt kommer gruppen i direkt kontakt med bastarden. Lite snack och sedan verkstad. Jerras skär huvudet av karln och släpper hans minderåriga tjänare Smegilion fri. Jerras visar sitt goda hjärta och skickar den ensamma lilla pojken till sin mor och De Bortglömdas Enklav, mer känd som Asmors Utvalda. Smegilion kanske kan formas och utbildas till en blivande herre över de utvalda? Han har fått en ny start i livet och det kan han tacka den godhjärtade Jerras för.

Nära nu!

Månen är nästan i rätt position. Hela Morcars brödraskap står uppradade runt statyn föreställande Ul-Gurgay. Pönza klär av sig för att utföra dådet. Elina Falk är redo att offras för denne demongud från helvetet.

Ljus och stånk! Ett armada av riddare ur Arch-Indars order trampar in i salen. En batalj utbryter och gruppen gör precis som planerat. De använder sig av Dar´han Laran´s flyktgång. En portalöppning som upp av mästaren, och som betalning får han en kniv i ryggen av Pönza. Lite oväntat, men han var ju ett svin trots allt.

Gruppen flyr in i portalen och syster Falk följer med. En färd genom mörker påbörjas. En färd genom tid och rum. Något sker i denna värld av ondska, men ur ondskan kliver gruppen in i en sal av ljus.

Vadan detta? Stefner Azis väntar på gruppen. Där ser man. En färd genom tid och rum slutar alltså i Bardhamn. Lite snickesnack och sedan pang på bara.

Bern tjongar väl på först tänk ja? Eller är det Argos månne? Fel igen. Pönza är den som inte kan hålla bössan i styr. En pil i armen istället för struphuvudet väcker Azis ilska och en episk batalj börjar.

Jerras misster ett öra och nära på sitt liv. Grim rycker tag i könet. Ja det låter värre än vad det är, men det räddar dock livet på Jerras så det var episkt.

Stefner Azis erkänner i döden att han är den samme som Siza Renfets som är den samma som Yarlah´t så klart.

Den jäkeln har ännu en gång försökt bli av med sin brorsa Ul-Gurgay, men den här gången spelade ni på rätt stråkar och förhindrade ett återuppväckande.

Vart leder detta? Finns det minions i Azis hallar som måste bekämpas? Kommer det bli ett evigt stridande för att ta sig ut ur detta komplex av ondska?

Den som lever får se…

Comments

wempa23

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.